NAK ORDER KLIK SINI

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

Friday, 13 February 2015

KULIT CERAH BERSIH DENGAN SERUM ALPHA ARBUTIN LAB DEE

ALPHA ARBUTIN PURE SERUM  (10ML)
Alpha Arbutin Pure Serum (10ml)
~ Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur.
~ Mencerahkan kulit dan memberikan anda kulit putih yang semula jadi. 
~ Mengecilkan liang-liang roma dengan memberi kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.

HARGA PROMOSI!!:
1 PCS RM20.00(S/M).. RM25.00(S/S)..FREE POSLAJU

HARGA BORONG **TAK TERMASUK POS
RM14.00/pc x 6pcs=RM84
RM13.00/pc x 12pcs=RM156
RM12.00/pc x 24pcs keatas = RM288


CARA ORDER>>>SMS/WHATSAPP AYA 0179187696

ALPHA ARBUTIN PURE SERUM 
# Terdapat banyak kelebihannya yang tidak ada pada sabun, toner, dan krim muka # Sesuai untuk semua usia termasuklah remaja tidak kira lelaki & wanita. # Serum tidak berminyak 
# Serum boleh menyerap dengan cepat serta meresap jauh ke dalam kulit (epidermis ) berbanding krim biasa / pelembap. 
# Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), lebih muda (Anti-Aging) & kelihatan tegang serta runcing (Facial Up-Lift) 
# Mengandungi Alpha Arbutin & Ekstrak Kiwi yang amat penting untuk kebaikan kulit.

Fungsi:
~ Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur
~ Mencerahkan kulit dan menjadikan anda kulit putih yang semula jadi.
~ Ia juga membantu untuk mengetatkan liang-liang dengan menjadikan kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.
Cara guna: Sapukan pada muka atau kulit pada waktu pagi dan malam

~ Produk bebas dari alkohol dan berdaftar di bawah Kementerian Kesihatan Thailand (SYN: 10-1-5524106). Produk ini juga GMP certified oleh kerajaan Thailand dan oleh itu, pelanggan boleh yakin bahawa produk ini adalah 100% selamat daripada bahan-bahan berbahaya seperti merkuri, hydroquinone, retinol, steriods dan sebagainya yang dilarang dalam produk kosmetik dan skin care
Serum Alpha Arbutin Switzerland

Wednesday, 11 February 2015

Promosi La Bourse : Set La Bourse 5 Barang

Set Combo La Bourse (RM130 S/M, RM135 S/S..**FREE POSLAJU)

- Shampoo 300ml

- Conditioner 250ml

- Tonic Speedy 45ml

- Serum crystal 30ml

- Hair repair Treatment 50g


Sms/whatsapp 0179187696 untuk order


Set La Bourse  Paling Murah

Assalamulaikum semua


Semakin hari semakin byk pulak rambut gugur...dah nk botak pun kulit kepala ni haa


Semakin gatal kulit kepala sebab kelumumur yg dh buat zoo


Dah letak mcm2 vitamin rambut tapi tak pjg2 jugak rambut...


Dengan faktor cuaca yg terik skrg ni..rambut cepat rosak!!!jadi cam pokok kt luar tu haa...


Jgn risau...bg yg mengalami mslh sperti di atas...


Saya bole membantu...


Dapatkan set penjgaan rambut dri LA BOURSE PARIS HAIR...



Secara summary nya..APA YANG BAGUSNYA SHAMPOO LA BOURSE NI?


* Mengurangkan rambut gugur

* Melebatkan rambut

* Memanjangkan rambut

* Menghilangkan kelemumur

* Menguatkan akar rambut


●♡ Ianya juga sesuai untuk lelaki dan perempuan. 


●♡ Rumusan eksklusif yang mengandungi bahan-bahan terbaik, terutamanya ekstrak ginseng semulajadi, vitamin dan D-Panthenol. Ia membersihkan dan keadaan rambut, akar rambut dan kulit kepala manakala membesarkan saluran darah kapilari dan mengaktifkan papila rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melindungi rambut gugur. Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala.


●♡ Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang  lebih pantas.


●♡ Membantu menyuburkan akar rambut dan kulit kepala. Mempercepatkan pengeluaran rambut baru. Membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Mempercepatkan percambahan yang lebih baik rambut termasuk menyuburkan dan menguatkan rambut, untuk tidak jatuh.


Jom cept-cepat cuba sendiri la bourse set 5 barang

Tiada Lagi kelemumur,rambut gugur dengan set la bourse pilihan ramai

La Bourse Borong Dan Runcit Murah-Murah & Original

Tuesday, 10 February 2015

KULIT BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT DENGAN SET ANNA KOSMETIK

PROMOSI..PROMOSI..PROMOSI BERMULA 10/02/15..TERHAD 30 ORANG SAHAJA, SMS/WHATSAPP 0179187696 

Set pencerahan Anna Cosmetics Original.

95% pengguna berpuas hati menggunakan produk ini. 

Perubahan kulit muka anda boleh dilihat dalam 
Masa 1minggu sahaja.

Amat Berkesan untuk:
- Menghilangkan jeragat, ‘white head’ and ‘black head’ di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
- Menghalus dan menggebukan kulit muka
- Memberi Oksigen kepada kulit wajah
- Membuang sel-sel kulit mati
- Melembabkan kulit wajah
- Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
- Menghilangkan parut – parut jerawat pada wajah
- Menghalus dan menggebukan kulit muka

1Set mengandungi:
→ Sabun herba
→ Toner
→ Krim pola
→ Krim kunyit
→ Krim buah
--》Krim Sunblock

Cara pemakaian set Anna cosmetics
→ Cuci Muka dengan sabun herba pada waktu pagi dan malam
→ Siang hari pakai krim sunblock & krim pola sebagai faundation.
→ Malam hari pakai toner, krim kunyit dan krim buah.

*** Hanya untuk 30 orang sahaja.. (postage percuma)


Original Anna Set Pencerahan
Promosi set anna original 2000 bebas jerawat dan jeragat